2019. aasta algul liitus Disainibüroode võrgustikuga viis uut eriilmelist disainibürood. Uuteks büroodeks on Wink, Bond, UX Estonia, Upstairs Studio ja JDF

Jaanuari keskpaigas toimunud igaastasel võrgustiku kohtumisel tutvustati liikmetele planeeritud uue aasta suuremaid tegevusplaane, inspiratsioonireiside sihtkohti ning tulevasi koolitusi. Samuti hõigati välja võrgustikku vastu võetud uued liikmed ning loositi välja disainibüroode küllakutsed. Vaata pilte üritusest siin.


Disainibüroode võrgustik koondab teenusepakkujad, kes on erineva profiili, käekirja ning suurusega. Liikmete pakutavate teenuste hulgast võib leida nii veebidisaini, graafilise disaini, teenusedisaini, UX, UI, tootearenduse, tootedisaini, protsessidisaini, pakendidisaini, animatsiooni, tööstusdisaini kui ka mängustamist (gamification) jne.


Värskelt võrgustikuga liitunud bürood on iseloomustanud end järgmiselt: 


WINK 

Digiagentuur, mis koosneb kolmest, üksteist toetavast ja täiendavast, alustalast - turundus, arendus ja disain. Agentuur on tegutsenud kolm aastat ning keskendub valdavalt start-up ja väikeettevõtetele, kuid teeb tihti koostööd ka suuremate ettevõtete ja organisatsioonidega.

Pakutavad teenused:
-digiturundus (Google, FB, Instagram) 
-reklaamihaldus,
-SEO/CRODisain - veebilehtede rätsepkujundused,
-brändiloome,
-disainikonsultatsioon
-arendus - rätseplahenduste arendamine


BOND 

Disainime eristuvaid kaubamärke ja kliendikogemust ettevõtetele, kellel on ambitsioonikad plaanid. Aitame uutel kaubamärkidel luua oma identiteeti ning juba tuntud kaubamärkidel oma brändi kasvatada sedavõrd, et nad omakorda saaksid uusi turge vallutada. 

Selleks, et kliendid saaksid oma eesmärgid parimal moel saavutatud, ühendame brändingu digitaalse ja ruumilise disainiga. Meil on stuudiod Tallinnas, Helsingis, Dubais ja Londonis, aga töötame rahvusvaheliselt nagu üks meeskond.

Pakutavad teenused:
-bränding,
-pakendi-, digitaalne- ja ruumiline disain.


UX Estonia 

Meie eesmärk on luua kasutajasõbralikke tooteid ja teenuseid, mis aitavad kliendi äril kasvada.
  
Pakutavad teenused:
-UX/UI disain,
-prototüüpimine,
-kasutajakogemuse testimine,
-kasutatavuse analüüs,
-UX eksperdi audit


Upstairs Studio

UPSTAIRS Studio on mitmekülgsete kogemustega disainistuudio ja kaubamärk.

Pakutavad teenused:
- Tootedisain
- Pakendidisain
- Graafiline disain
- Visuaalne identiteet
- Disaini konsultatsioon
- Tootepildid


JDF
 
JDF tööde põhiosa moodustavad graafiline disain ja bränding. Usume, et loodavad edukad brändid on lihtsad, ilusad ja eesmärgipärased. Meie töö ühendab neid põhimõtteid ja juhib igat loovat valikut mida teeme. Anname nõu, kuidas kõige paremini ideid brändi väärtusteks muuta. Aitame viia graafilise disaini lahendusi erinevatesse keskkondadesse.

Pakutavad teenused:
-graafiline disain
-visuaalne identiteet
-pakendidisain
-illustratsioon
-infograafika
-veebidisain
-tootedisain
-keskkonnadisain

Disainibüroode võrgustiku esmasteks eesmärkideks on luua kvaliteetne kontakt tellija ning teenusepakkuja vahel ning soodustada omavahelist koostööd. 


Disainibüroode veebipõhisest andmebaasist Leia Disainer saab hea ülevaate erinevate disainivaldkondade parimatest tegijatest. Kakskeelne andmebaas annab võimaluse otsida sobivat partnerit, filtreerides disainibüroosid valdkonna, asukoha ja ettevõtte suuruse järgi. Edasi saab potentsiaalne klient tutvuda bürooga lähemalt ning uurida disainiblogis nende parimaid tehtud töid, et leida endale sobiva käekirja ning profiiliga partner. 

Kui siiski tundub, et otsust on raske teha, võib pöörduda Eesti Disainikeskuse poole, kes neutraalse osapoolena nõustab ja aitab heal meelel kokku viia tellija sobiva disainibürooga.


Disainibüroode võrgustik